Diskuse

Gól století

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte co je zajímavé? My jsme dávali angličáka na maninském hřišti již před cca 70 roky. Jak předvídaví jsme byli, když toto rčení vzniklo (podle Vás) o téměř dvacet let později!!!

1 0
možnosti

V americkém fotbalu kraluje technika již velmi dlouho a existuje mnoho postupů jak ověřit regulérnost zákroků a nekonají se jen u ověřování touchdownů, nebo při hození červeného šátku hlavním koučem. Divák má šanci skoro u každé akce vidět pohled několika kamer z různých uhlů. Třešničkou na dortu je, že kdesi sedí další skupina profíků znajících perfektně pravidla NFL (pokud je to možné je znát) a radí rozhodčím jak v náročnějších situacích rozhodnout.

1 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 18,57
  • Průměrná čtenost 836x
Ekonom, účetní, dělňas, skladník, zástupce ředitelky, fotbalista a dopisovatel. Tak za tohle všechno jsem  dostával peníze. Dnes jsem spokojený a skromný rentiér, proto se mohu věnovat tomu, co mě baví. Třeba vyprávět  příběhy o lidech, které jste určitě někde potkali. Já kupříkladu ve svých románech "Miláček Anglie" a "Ta naše nadace česká". Chcete-li vědět více o této "everlasting story", neváhejte a pište na machvr@seznam.cz

Hezký den všem přeje V .R. Mach

Seznam rubrik